Kumppanuustalo Fellmannian vuokrattavat tilat kevät 2024

Kumppanuustalo Fellmanniasta on mahdollista vuokrata erilaisia tapahtuma- ja kokoustiloja, wellness-huonetta sekä saunatiloja. Tiloja vuokrataan vain järjestöille, yhdistyksille ja yrityksille. Tällä hetkellä emme vuokraa tiloja yksityisille henkilöille.

Tilojen vuokrauksesta ja laskutuksesta vastaa Paavolakiinteistöt, poislukien järjestöille ja yhdistyksille maksuton yhteisöaula, minkä tarjoaa Yhdessä Päijät-Häme -hanke.

TILAVARAUKSET:

info@fellmanniatalo.fi
044 239 4148

Varaus- ja peruutusehdot

Auditorion, kokous- ja näyttelytilojen tilavaraukset tulee tehdä Fellmannian aulapalvelun kautta.

Tilaajan tulee toimittaa laskutustiedot Fellmannian aulapalveluun ja tilavaraukset laskutetaan Paavolakiinteistöt Oy:n toimesta tilaisuuden jälkeen.

Esteen sattuessa tilavaraukset tulee perua viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista peritään 50 % varauksen hinnasta ja myöhemmin kuin 2 päivää tehdyistä peruutuksista peritään 100 % varauksen hinnasta.

Yhteisöaulan varanneilta, mutta varauksen käyttämättä jättäneiltä peritään 150 € sakkomaksu.

Paavolakiinteistöt Oy ei vastaa vieraiden henkilökohtaisten tavaroiden säilytyksestä vaan tilan varaaja on niistä vastuussa. Paavolakiinteistöt Oy ei myöskään vakuuta tilan varaajan näyttelyaineistoa tai muuta irtaimistoa.

Ilta- ja viikonloppuaikaan tilan varaaja on vastuussa tilojen käytöstä. Tiloihin ei saa päästää ulkopuolisia.

Jos odotat avoimeen tilaisuuteen yli 50 hengen väkimäärää, tarvitset liikenteenohjausta tai järjestyksen valvontaa, tulee järjestäjän tehdä ilmoitus yleisötilaisuudesta poliisille. Ilmoitus on helppo tehdä poliisin sivulla: