Kumppanuustalo Fellmannian palvelut

Kumppanuustalo Fellmannia tarjoaa monenlaisia palveluita

Yhteisöaulassa voi kokoontua ja kohdata. Aulassa on viikottain järjestöjä esittelemässä toimintaansa. Aulassa on myös lautapelejä, ja sinne voi tulla tekemään töitä tai opiskelemaan infon aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 8-15:30). Yhdessä Päijät-Häme -hanke tarjoaa yhteisöaulan maksutta käyttöön järjestöille ja yhdistyksille tapahtumiin. Kysy lisää: info@fellmanniatalo.fi

Aulaohjaaja on paikalla Kumppanuustalo Fellmannian yhteisöaulassa parittomien viikkojen torstaina klo 11-13:00. Aulaohjaaja on kohtaamassa ihmisiä, ja ohjaamassa, mikäli sinulla on kiinnostusta järjestötoiminnan tai vapaaehtoistoiminnan pariin. Aulaohjaaja aloittaa 14.3.2024.

Dilan ilmainen puoti palvelee perjantaisin klo 12-14:00 Kumppanuustalo Fellmannian ensimmäisessä kerroksessa auditorion takana. Ilmaiseen puotiin voi lahjoittaa tavaroita ja vaatteita puodin aukioloaikoina, tai muina aikoina sopimuksen mukaan. Puoti vastaanottaa kodintavaroiden ja vaatteiden lisäksi myös huonekaluja, niistä tulee sopia erikseen etukäteen.
Lue lisää: Dilan ilmainen puoti

Kumppanuustalo Fellmanniassa on erikokoisia tiloja, mitä voi vuokrata kokouksiin tai tapahtumiin. Lue lisää vuokrausehdoista ja hinnoista: Vuokrattavat tilat

Ravintola Lahden Fellmannia palvelee arkisin klo 8-15:30 Kumppanuustalo Fellmannian toisessa kerroksessa. Lounasta Lahden Fellmanniasta saa arkisin klo 10:30-14:30. Ravintola Lahden Fellmanniasta saa tilattua isompaa ja pienempää purtavaa tapahtumiin ja kokouksiin tilauksesta.
Lue lisää: www.lahdenfellmannia.fi